Om mig og priser

Min Baggrund

Jeg er uddannet som psykoterapeut i 1991 og har siden haft privat praksis. Jeg har desuden haft 15 års projekt- og ledelseserfaringer fra erhvervslivet.

Konsultation i København er i psykologhuset Broen

Jeg har desuden klinik i Hellebæk på Turbinevej 11, 3150 Hellebæk

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening. MPF

Jeg har deltaget i foreningsarbejde og har siddet i Dansk Psykoterapeutforenings bestyrelse og etikudvalg. Jeg er p.t medlem af foreningens etikpanel.

Igennem mange år har jeg undervist og trænet studerende i psykoterapi.

Har mange års erfaring og kompetance i supervision.

Jeg har siden 1985 deltaget i meditativ træning og har siden 1998 været i et meditativt træningsforløb i Ridhwan School ledet af A.H. Almaas i Holland, Tyskland. og USA. www.Ridhwan School

Min livsfilosofi

Jeg ved at et hvert menneske altid indeholder unikke resourcer der i deres autentiske klangbund er uberørte af historiske oplevelser, livsbetingelser og aktuelle livsvilkår.

Min opgave er at støtte udfoldelse af ressourcerne i klientens konkrete levede liv og sammen skabe udfoldelse af selverkendelse og de handlinger der udspringer heraf.

For mig er det grundlæggende at inspirere mine klienters nysgerrighed til at udvikle livsglæde, ro, kraftfuldhed, fokuseringsevne, empati og indre balance. Det er centralt for mig at psykoterapien fokusere på at integrere disse kvaliteter i alle aspekter af klientens indre og ydere liv.

Min grundholdning i arbejdet er baseret på et eksistentielt menneskesyn, og at vi alle har adgang til at udfolde det mest ægte i os selv. Mine metoder er psykodynamiske, med fokus på tilknytnings problematikker, og regulering af nervesystemet, men min tilgang kan også være orienteret mod at regulere negative og usunde tankemønstre.

Et forløb hos mig centrere sig ofte om at udvikle kapaciteten til tilstedevær, erkendelse og hvilen i sig selv, og fra dette nærvær at kunne relatere kontaktfuldt til andre mennesker.

Jeg anvender ofte mindfulness metoder som en del af terapien med fokus på udvikling af tilstedevær i nuet. Mindfulness er meget hjælpsomt for udvikling af evnen til at finde ind til kernen i sig selv.

Jeg lægger vægt på at empati og selvforståelse integreres. Min erfaring er at dette ofte medføre at de peronlige ressourcer begynder at manifesterer sig.

Prisliste

Psykoterapi konsultation 1150,00 kr.
Supervision 1200,00 kr
Parterapi 1,5 time 1700,00 kr
Coaching excl. moms 1600,00 kr
Gruppesupervision Efter aftale

Afbud skal være meddelt senest 24 timer før ellers betales for konsultationen

BEMÆRK fra februar 2023 stiger priserne til følgende

Prisliste

Psykoterapi konsultation 1200,00 kr.
Supervision 1200,00 kr
Parterapi 1,5 time 1800,00 kr
Coaching excl. moms 1700,00 kr
Gruppesupervision Efter aftale